Ditt badrum kanske inte drar till sig direkt uppmärksamhet från gästerna, men det besöks ändå. Det är nödvändigt att hålla ditt badrum i finfinhet; eftersom det också fungerar som ditt lugnande rum i de flesta fall. Om du väljer en renovering måste du tänka på vissa saker.

Detaljer att tänka på

I första hand måste du överväga din budget och din familjestorlek. Bedöm vilka förändringar du kan göra och om du kan placera vissa lyxiga renovera badrum malmö bekvämligheter inom budgetlayouten. Tyngdpunkten är större om det bara finns ett badrum i huset. Analysera om du vill ha jacuzzi eller duschväggar installerade. Du måste förkonfigurera detaljerna med entreprenören om den förmodade tiden det kommer att ta och vilken bas som krävs. Du kan vara tänkt att ta bort golvplattor, bilagor och rengöra handfat och toalett. Du kan välja prefabricerade glasfiberinstallationer för ekonomisk renovering. Ta också måtten på badrummet och anteckna de sympatiska punkterna i det befintliga badrummet.

Andra punkter att diskutera

Badrummet erbjuder tillräckligt med utrymme för inredning och du kan projicera dina kreativa färdigheter. Områdena att prova dem är:

Skåp – Här finns toalettartiklar, handdukar, badtillbehör, badsalt och rengöringsmedel. Du kan tillgripa det traditionella lövträet som ger ett distinkt utseende. Glasfiber eller keramik är andra alternativ, som är hållbara och mer vattentåliga men de saknar elegansen av ebenholts.

Belysning – I allmänhet går folk efter smutsljus eller diagonala fästen. Du kan välja strategisk belysning placerad runt spegeln för allmän belysning och klarhet som krävs för rakning et al. Håll ljuseffekten minimal och satsa inte på blixt.

Texturer – Kakel, linoleum eller bambugolv kan väljas. Håll väggfärgerna dämpade eller nakna (beige är ett alternativ). Accentuera dock färgen under stolsskenorna för distinkt kontrast. Du kan också välja marmor eller sten som reagerar bättre på injektering.

Bänkskivor – Har du råd kan du också försköna dem. Även om traditionella utsikter inte är dåliga, väljer folk också keramisk glasyr eller plötslig placering av kvarts- eller gipskristaller på bänkskivan. Krokarna och krusidullerna på sidorna kan användas för att hålla diverse bad- och toalettartiklar.

Dörrgunga – Kom ihåg att om det är ett litet badrum måste utrymmet för dörrsving kalibreras. Håll dig borta från sväng- eller inloppsdörrar, eftersom de kommer att täcka en fjärdedel av badrumsutrymmet. Skjutdörrar är kanske det bästa alternativet för små badrum.

Piedestal diskbänkar – För lyxiga badrum är handfat med handfat bland de bättre idéerna. Men ekonomiska badrum gelar bäst med piedestalsänkor. De är mycket brantare och tar mindre plats men är lika effektiva. Välj dem i enlighet med din badrumsstruktur.