Internettet er en god start, når man leder efter en måde at sælge sin bil som skrot på. Der er mange virksomheder, der leverer online ressourcer, herunder gratis tilbud på det køretøj, du har. Brug disse tips til at tjene flest mulige penge på dit køretøj.

Foretag en søgning på skrot min bil for at finde de bedste virksomheder, der kan levere servicen til dig. De fleste af disse sider har en online formular, hvor du udfylder dine kontaktoplysninger samt oplysningerne om din skrotbil. Det betyder, at du bliver nødt til at vide så meget om din skrotbil som muligt.

Vælg mulighederne på onlineformularen om Skrotpræmie bilens model, fremstillingsår og registreringsnummer. Nogle formularer spørger, om bilen har oppumpede dæk, eller om du har nøglerne til den. Andre kræver VIN eller køretøjets identifikationsnummer, kilometertallet på bilen, og hvor mange penge du forventer til gengæld. Prøv mange forskellige onlinekilder for at få et tilbud på bilens værdi.

Tjek, om det sælger skrotbilfirma er autoriseret til at gøre det. Du bør aldrig betale noget gebyr til et skrotfirma, fordi det er deres opgave at betale dig for dit køretøj. Se også på deres politikerklæring, der bør være tilgængelig online for at sikre, at virksomheden genbruger bilen for at skåne miljøet. Undgå at sælge din bil til firmaer, der i stedet vil forsøge at restaurere den og sælge den som en ny eller brugt bil uden din viden. Skrotfirmaet bør også overholde de miljølove, der regulerer genbrug af køretøjer.

Når du beslutter dig for en køber, vil din bils pengeværdi blive beregnet pr. ton. Det betyder, at din skrotbil bliver vejet, inden du giver dig betalingen, og din anslåede værdi eller tilbud kan stige eller falde. Eventuelt affald eller opbevarede genstande i køretøjet vil blive fjernet før vejning for at give en mere nøjagtig måling, så sørg for, at eventuelle personlige ejendele i bilen er fjernet.