Överväganden för att välja rätt rekryteringsbyrå

Några tips för att välja rätt indiska rekryteringsbyråer i Auckland finns nedan-

  • Skapa en väl genomarbetad lista över de rekryteringsbyråer som finns på marknaden. Sådana listor kan du hitta på jobbpanelerna och genom att söka på LinkedIn också.
  • Du kan göra ett personligt besök på en rekryteringsbyrås kontor eller kommunicera direkt med kontoret.
  • Sök efter en lokal rekryteringsbyrå www.gigstep.se eftersom de flesta kandidater i den lokala regionen föredrar att bli registrerade hos det lokala rekryteringsföretaget.
  • Du kan också få kontakt med de rekryteringskonsulter som utför utvärderingen eller rekryteringen av kandidaterna. Du måste också se till att de har tillräckliga kvalifikationer och erfarna händer i din bransch för att nå ut till rätt kandidater med önskad kompetens.
  • När du kommunicerar med rekryteringsbyrån bör du klargöra alla dina behov i verksamheten, företagets kultur och de egenskaper du letar efter hos en kandidat.
  • Du måste be byrån att beskriva sin faktiska process för att rekrytera kandidater och söka efter en byrå som följer en noggrann process. Kolla deras rekryteringsprogram eller ATS. Sök i de byråer som utför bakgrundskontroller och ger den nödvändiga informationen i detalj. De måste också utföra sina intervjuer med kandidaterna och kontrollera kandidaten från deras sida innan de skickar sina CV:n till dig.
  • Var medveten om de indiska rekryteringsbyråerna i Tauranga som lovar att leverera kandidater inom en mycket kort period till ett mycket lågt pris. De kanske inte erbjuder den kvalitetspersonal som du letar efter.
  • Du bör också kontrollera affärslicensen för rekryteringsbyrån och den bör också vara medlem i ett organ för rekryteringsbranschen som också tillämpar standardpraxis och koder.
  • Efter att ha listat en rekryteringsbyrå som bäst passar dina krav, är nästa steg att ha ett skriftligt avtal som anger allt som inkluderar faktureringsuppgifter och betalningsvillkor.

Saker att titta på i en rekryteringsbyrå online

Rekryteringsprocessen omfattar allt från att lägga ut lediga jobb via annonser, shortlistning av CV:n, intervjua, kontraktera och rekrytera, etc. Numera har rekryteringsprocessen gjorts lite mer avancerad och flyttats från on-site till online-läget. I onlinerekryteringsprocessen är det lätt för kandidaten att bläddra bland lediga jobb på rekryteringswebbplatsen som publicerats av olika arbetsgivare. Det är det bästa sättet att själv kontrollera företagets och kandidatens referenser online. Kandidaten behöver bara ladda upp sitt CV på webbplatsen, och han kommer att börja få lämpliga jobberbjudanden automatiskt. Det har minskat stora ansträngningar från kandidaternas sida för att göra jobbsökandet och gjort rekryteringsprocessen problemfri.