Detta är det första en person vill veta när de skapar en webbplats och placerar Google-annonserna på webbplatsen. Det finns olika vita knep som lockar din surfare att klicka på annonserna. Några av knepen är följande:

  1. Webbplatsens innehåll Det första du måste tänka på är innehållet på webbplatsen. Om du inte har innehåll får du inte annonserna. Ditt innehåll måste vara specifikt så att annonserna som visas på din webbplats är relevanta för mediabyrå göteborg innehållet och att folk klickar på annonserna för att få kompletterande information om innehållet. Om du inte kan skriva artiklar själv kan du anlita billiga skribenter som kan skriva artiklar om det givna innehållet eller så kan du leta efter artiklarna på gratissajter som EzineArticles.com eller söka “gratisartiklar” på vilken sökmotor som helst.
  2. Få annonser att se ut som innehåll snarare än annonser Annonsformat spelar också en stor roll när det gäller att locka människor att klicka på annonserna. Vanligtvis tycker folk att annonser är rörigt på vilken sida som helst, så för det mesta försöker de undvika dessa annonser om de inte är mycket användbara för dem. Så om du blandar annonserna i texturen på webbsidan kommer de att se ut som innehåll snarare än annonser. Det kan göras genom att använda samma färger som du använder för innehållet på webbplatsen. Använd t.ex. bakgrundsfärgen till kanten av Google-annonserna, vilket gör att annonserna går och använd inte en annan färg för att få folk att lägga märke till webbadressen till annonserna.
  3. Textannonser framför bildannonser Textannonser ser mer ut som ett innehåll än bildannonser. Så jag föredrar att du väljer textannonser snarare än bildannonser. Genom att använda färgalternativen som ges till dig av Google kan du blanda alla textannonser till ett innehåll för din storlek och när din annons ser ut som innehåll har de större chans att få klick.
  4. Den bästa annonsstorleken Många har undersökt vilken annonsstorlek som ger dig fler klick. De har upptäckt att 336 x 280 – den stora rektangeln får fler klick än någon annan annonsstorlek. Den näst bästa annonsstorleken är 300 x 250 – den mellanstora rektangeln.
  5. Färger att använda Du kan prova olika färger för annonserna men blått för länken anses vara den bästa färgen. Folk vet att blått representerar en länk, så genom att använda en blå färg för länken ökar bara din chans att få fler klick.